Ipari képfeldolgozás

Rendszereinkkel jellemzően vizuális ellenörzést végző munkaerőt lehet kiváltani, illetve a gyártás során felmerülő minőségi problémák kiszűrésére nyújtanak megoldást, az operátori létszám növelése nélkül. Gyártósorba építve automata működésűek, vagy offline állomásként üzemeltethetőek. Alkalmasak továbbá olyan megfigyelési feladatok ellátására, amit emberi erőforrással neheze, vagy nem lehet megoldani.

Gépeink Felépítése
Gépeink moduláris felépítésűek, megfelelő hardver és szoftver komponensek megválasztásával tudunk igazodni az ügyfeleink és a feladat igényeihez.

Jelöléstechnika

Kézi és fix telepítésû vonalkód-olvasók, adatgyûtõk, nyomtatók forgalmazása telepítése és szervizelése, különböző ala panyagú címkék gyártása, forgalmazása, az ügyfél kívánsága szerinti felirattal is.
Cégünk vonalkódolvasók és thermonyomtatók széles választékát kínálja.

Andon-rendszer

Az ANDON egy gyártósori jelzö és riasztó rendszer, melynek célja a gyártósori gépek állapotának és az aktuális termelési mutatóinak megjelenítése.
A csarnokokban elhelyezett nagyméretű kijelzőkön, illetve az Admin felületen nyomon követhetjük az adatokat táblázatos formában. A táblázat egyes celláit a kijelzett értéktől függően dinamikusan színezi, ezzel szemléletesebbé téve az információt. A csarnokokban található nagyméretű kijelzők segítségével gyorsan felismerhetők a gyártás rendellenességei.

Kérjen ajánlatot!